Truck

Dendro Lift har 20 års erfarenhet av mobila lyftbockar och fasta fyrpelarlyftar för truckservice vilket innebär att vi har lösningar som passar för alla behov.

Då det finns en stor mängd olika modeller av truckar samt olika sätt att lyfta dessa ställer detta speciella krav på oss som tillverkare. Vi tillhandahåller både färdiga standardlösningar och möjligheten att skräddarsy unika lösningar.

Som standard finns Dendro fast trucklyft för laster mellan 6-100 ton. Körplanen längd och bredden mellan pelarna anpassas till aktuell trucktyp. Körplanen är så kraftigt dimensionerade att även långa körplan klarar kompaktbyggda truckar. Härigenom kan trucklyften ges en mångsidig användning. För att klara olika spårvidder är den ena körbanan i obelastat tillstånd rörlig i sidled och för trehjuliga fordon finns det extra stödplan.

Dendro fast trucklyft har rörliga uppkörningsramper, som lyfts tillsammans med körplanen. Installation kan göras på plant golv eller försänkt, så att körplanen i nedersta läget kommer i nivå med golvet. Vid montage på golv kompletteras uppkörsramperna med en extra ramp på golvet för truckar med mycket låg frigångshöjd.

Vi vet att säkerhet och tillförlitlighet är centralt för alla som jobbar med service av tunga fordon och våra lyftar är därför utvecklade med fokus på kvalitet och driftsäkerhet. Vår rikstäckande serviceorganisation säkerställer dessutom att ni allt alltid kan få snabb tillgång till service och reservdelar.

Intresserad?

Din e-postadress:
Meddelande:

MENY