Dendro Lift är en ledande svensk tillverkare och importör av avancerad lyftutrustning. Våra lyftar baseras på skruvdrift då denna lösning ger hög prestanda och säkerhet till rätt pris.

Dendro har varit fokuserade på att lyfta tunga fordon i över 50 år. Därför känner vi väl till hur en lyftbock skall vara konstruerad för att kombinera ett minimum av underhåll och krångel med bästa möjliga prestanda, flexibilitet och säkerhet. Våra bockar är kända för sin långa livslängd och höga kvalité.

ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
Vi har infört kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 för att bibehålla den höga kvalitén även i framtiden.

Uppförandekod för samarbetspartners och leverantörer Dendro Lift stöder FN:s Global Compacts tio principer, avseende mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, miljö och korruption. Se vår Policy och Uppförandekod.

Vårt modulära koncept gör att vi kan erbjuda både kundanpassade lösningar och snabba leveranser.

Vi vet att våra produkter används över lång tid och genom vår reservdels-försörjning säkerställer vi att de kan fortsätta användas problemfritt år efter år.

En väl fungerade serviceorganisation är oerhört viktigt och därför har vi sedan lång tid byggt upp ett nätverk av kvalificerade servicepartners runt om i landet som snabbt kan vara på plats för att eliminera eventuella problem.

Erik Säfsten, VD, 0739­401964

Dendro Lift Deutschland
Central Europe Sales
+49 172 7638430
info-de@dendrolift.com

Dendro Lift UK
info-uk@dendrolift.com

Fakturaadress
info@dendrolift.com

 

MENY