Dendro Lift Mover 2.0

Vi är glada att berätta om den senaste uppdateringen i vårt produktsortiment: Mover 2.0.

Mover 2.0 har ett praktiskt pumphandtag som gör det enkelt att flytta din DSS2 manuellt.

Kolla in vår video från Linde i Dublin för att se Mover 2.0 in action!

Dendro Lift levererar boggisänk till Göteborgs Spårvägar

Den boggisänk som Dendro Lift tillsammans med CMCO har levererat till Göteborgs Spårvägars nya depå på Ringön kommer att effektivisera arbetet med hjulsvarvningen.

När hjulen svarvas på en spårvagn ändras instegshöjden för passagerna på vagnen vilket behöver kompenseras genom shimsning av boggin. Detta arbete kan nu utföras snabbt och effektivt, samtidigt som det är säkert och ergonomiskt för personalen, med den nya boggisänken.

Vi är stolta att få vara med erbjuda en bekväm, tillförlitlig och miljövänlig kollektivtrafik till alla Göteborgare, samtidigt som den nya depån innebär en arbetsmiljö i världsklass.

Dendro Lift levererar takplattformar för spårvagnar

Dendro Lift har levererat 5 st. rörliga takarbetsplattformar som skapar en säker och ergonomisk arbetsmiljö på Göteborgs Spårväg nya depå på Ringön. Dessa flexibla plattformar passar med alla befintliga och nya spårvagnsmodeller.

Plattformarna är utrustade med automatiska grindar som anpassas efter de olika fordonens längs vilket alltid säkerställer maximal säkerhet vi arbetet på taket. Med takplattformarna kan Göteborgs Spårväg effektivisera både det dagliga serviceunderhållet och de reparationer som görs, vilket säkerställer att spårvagnarna kan fungera bättre och därmed erbjuda resenärerna en ännu bättre servicenivå.

MENY